Mediakortti

Lataa Vanhat Koneet -mediakortti tästä linkistä (1.2 MB PDF)

Lehtiesittely

Vanhat Koneet on uudenlainen aikakauslehti koneharrastajille. Esittelemme traktoreita, maansiirtokoneita, kuljetus-, auraus- ja maaurakointikalustoa sekä muita hyötyajoneuvoja. Koneiden ohessa kerromme menneiden vuosikymmenien työtavoista ja ilmiöistä.

Toimittajamme ovat alan harrastajia ja ammattilaisia, jotka kykenevät tekemään mielenkiintoista ja monipuolista lehteä suomalaiselle harrastajakunnalle. Toimituskunnalla on yli neljänsadan julkaistun lehden kokemus.

Lukijamme ovat aikuisia miehiä, joilla on rahaa käytössään ja mielenkiintoa koneisiin. Suurin osa heistä asuu maakunnissa, haja-asutusalueella, joten heillä on suuri tarve hyvinkin erilaisille tuotteille. Osta yrityksesi edullisesti koneharrastajien mieliin ja lompakoihin, ilmoitus Vanhat Koneet -lehdessä huomataan ja muistetaan.

Kustantaja

Viipalemediat Oy on vakavarainen suomalaisomistuksessa oleva yritys. Muita yhtiön lehtiä ovat Isot Koneet, Klassikot, Raskas Kalusto sekä Tuning.fi.

Suomalaista osaamista, Made In FinlandVanhat Koneet -lehden kotimaisuusaste on Avainlipun arvoinen. Lisäksi lehden paperi sekä tuotantoprosessi ovat sertifioidusti ympäristöystävällisiä.

Tavoitteet

Tavoitteenamme on vuoden 2012 aikana kasvattaa tilaus- ja irtonumerolevikki 25.000 kappaleeseen.